Hva har du p

Etter massiv oppfordring fra utallige bloggere (èn) og spesielt til glede for hipors (den ene) kommer det populære innlegget Hva har du på deg nå? i reprise på syvmånedersdagen!

Luringen går i dybden og sjekker ut klesstilen til VGB’ere sånn i 18-tiden en fredagskveld… Og vi stopper nok ikke med det, men tar’n vel helt ut (uka mener jeg, altså)?!

Det skumleste er at jeg i dag sitter med mye av de samme klærne jeg hadde i forrige rapport, er redd det bare er sokkene som er innkjøpt i senere tid, eller… nei, forresten buksa er da ganske så ny; september I believe!

Ja, ja over til fakta:

Fredag: Jeg har på meg en sort kortermet topp med høy hals (samme som fredag i forrige runde), hvit body, truse, sort penbukse, diamantsmykke som henger ned av høyhalsen, sorte sokker med små rosa blomster på (èn på hver sokk), briller, rosa klokke, tre ringer, alle i gull, to av de hvitt gull med hver sin diamant. Jepp I’m like a diamond!

Lørdag: Nå sitter jeg med en koksgrå treningsbukse (Ellos), en olivengrønn t-skjorte med motiv og fargede stener, en sports-bh (Champion), en hvit truse med sorte kanter (Ellos), sorte sokker fra i går (fordi jeg har vasket og trent), briller som i går blablabla, eneste forskjellen er at håret er noe fuktig av svette, og at kinna er litt rosafargede… Skal dusje. Snart.

Oppdatert: Nydusja, med vått kuret hår, briller, smykker som før, hvit pysjbukse med sorte blomster, overdelen er hvit med litt blonder.

Søndag: I dag har jeg vært og spist hotellmiddag, og er derfor ikledd sort penbukse, genser med liksomskjorte i, sort og hvit, sorte strømper med mange lilla blomster på (stygge), en stripete sort og hvit truse, sort bh, linser på aua.

Mandag: Blå jeans fra Vero Moda, sorte sokker, sort bh, sort strikket hettegenser fra Match Woman, sikkert 7 år gammel :) Rød, rød, rød nese, mye nys og dritt, og dette i desa…

Tirsdag: Jeans som over, brun hettegenser, sikkert tre år gammel – minst, truse, bh og sokker, nyvokset fjes :), nyrenset og fin!!! Litt masasje har jeg også fått!

Du da?

Mens du begynner å kle av deg, kan du jo høre på ei låt om diamanter: Chris Norman – Some hearts of diamonds

 

 


Her kommer det en liten smakebit fra hva jeg fikk av kommentarer på dette tidligere(red: flyktning jobber som nattevakt):

 

#11 Kommentar fra flyktning (svar):

Tja, la meg se. Sitter nå her ikledd… – en rullings og mine slitte, grå tøfler. Det enkle er det beste :)

Upassende? Tips moderator!Skrevet 23. april 2007, klokken 23.37

Svar fra Luringen (svar):

Når man roper på menn får man svar :)

Høres ut som et komfortabelt antrekk, er du på jobb forresten?!!

Ha ha, nå ler jeg her jeg sitter 😛

 

 
 
 
 
avatar

About Luringen

Østlandsjente med to tenåringsdøtre og et hjem fylt med glede, marsvin og ikke minst hybelkaniner. Blogger humoristisk om alle episoder som rammer ei rimelig distrè dame...
deep_throat, dypt, luringen, sp

104 comments


 1. Svart kosebukse, hvit t-skjorte. Svart BH, svart jentebokser fra Lindex (eller KappAhl) og svarte knestrømpa med hvite, gråe og røde prikker som sklir ned.

 2. avatar Luringen

  Jeg kjenner linninga på denne buksa, så nå skal den snart av :)

 3. outfittet jeg sitter i akkurat når er trusser, strømpbukser, ullsokker, joggingbukse, kjole utenpå, så en skjorte, så en islandskgenser, og leggings også. lag på lag på lag. Ser ikke særlig sexy ut men jeg er komfi og go og varm, og så er jeg på vei ut av døren til jente komsammen…

 4. avatar Luringen

  Ja, det var mye klær! Men ha det hyggelig da :)

 5. Har på meg sånn stoor deilig adidaskosebukse! Svart/turkisstripete sokker. Svart/gråstripet singlet fra H&M, og en svart/gullstripet 3/4genser også fra H&M. Under det finner du en grå og rosa snoopy-BH og en gepardmønstret utvasket string 😉

 6. dongeribukse, offwhite t-skjorte med grønne blomster (litt som bakgrunnen på bloggen min egentlig), rød høyhalset genser, bh, truse, sokker, briller og så har jeg musefletter.

  Snart bytter jeg ut dongeribuksa med kosebukse, rød sådan, og ullsokkene kommer også på. Det er offwhite lange knestrømper.

 7. Jeg har tjukkelester…som alltid. Sort bukse, grønn kortermet genser med matchende jakke over. Ingen smykker eller ringer.

  Hvit ny bh …selvsagt uten truse. Jeg er da motebevisst;)))

 8. Grilldress….;p

 9. #6
  FETT!
  Har din bedre halvdel på det samme bare i motsatte farger?

 10. ihaaa… hey hey… du vet hvordan du kan glede en stressa sjel en fredagskveld du luringen :)

  Måtte lese gjennom kommentarene fra forrige gang, og husker jeg satt i Alaska og svarte på spørsmåla dine.. Piratkostymet er med hjem til Norge i tilfelle det skulle dukke opp et piratparty på min vei..

  I kveld sitter jeg i RENE sokker, kosebukse i velour, t-skjorte fra da jeg var frivillig under en festival, bh, og en truse jeg har så lyst å fargelegge (den er hvit med sorte strektegninger på, og det er de tegningene jeg har så lyst å gi litt muntre farger…)

  Skjønner at jeg nå må planlegge noe utenom det vanlige de neste dagene.. *dukker inn i skapet og leiter frem noe spesielt*

  Kleeeeeemmmm

 11. avatar Luringen

  …gepardmønstret utvaksa string hørtes bra ut :) Tror du vet å kose deg, jeg!

 12. avatar Luringen

  Den bakgrunnen din er forresten veldig fin, tror det er den fineste jeg har sett her inne! Så da burde jeg nok synes t-skjorta di er fin også :)

  Men knestrømper, så Ikkeborg også hadde det.. knestrømper?? Husker jeg hadde det på barneskolen, så tidlig på 80-tallet! Tror ikke jeg følger helt med. Er det ut med Ballgenser og mintfarga Milletjakke tror du??

 13. Blå kosebukse i fleece, en beige/brunstripete lammeullsgenser med høy hals, et smykke i hvitt gull med diamanter i korset, en alliansering i hvitt gull med èn diamant, gifteringen i gult gull, navlepiercing og fem øreringer i sølv.

  That´s about it.. faktisk.

 14. Har en litt sånn trang sort olabukse og svart og hvitstipete lang kortermet genser med snøring i livet. Nyter en røyk og blogger litt. ;o) God helg til deg.

 15. avatar Luringen

  Tjukkelester, noe slikt tovet (t)ull? Hehe, nå kom jeg på at jeg under et inngrep en gang fikk spørsmål fra narkoselegen om jeg hadde noen allergier. likegladen fungerte aldeles utmerket så jeg fortalte ham grav alvorlig at jeg ikke kunne tåle ull! Jeg husker ennå at han måtte trekke på smilebåndet, hvorfor skjønte jeg nok ikke før jeg våknet opp igjen!

  Ittno truse?? hehe, hver sin lyst!

 16. avatar Luringen

  MMmSsmekker – er jeg overbevist om :)

 17. avatar Luringen

  Og bruker DE truser, tror du?

 18. Ganske fast bloggerantrekk sånn utpå kvelden: Hvit nattkjole med blomsterbroderi, grå,bløt kosebukse, og sokker, siden jeg ikke har tykke, myke tøfler. Så også akkurat nå. Dessuten en gullring med perle på venstre hånd, og et sølvkjede med hjerte, som jeg vel har hatt på meg i årevis.

 19. avatar Luringen

  Jeg er glad når jeg kan glede :)

  Ingenting i veien for å ha på piratkostymet en helt vanlig søndag hell?!

  Nå er jeg spent! Og jepp, du skal da få en klem tilbake :)

 20. avatar Luringen

  All respekt! Det har jeg for alle som fikser å ha ull på kroppen, for meg er dette barskere enn å klatre i høye trær eller reise med fly alene! You go girl!

 21. Vel, hva skal man si. Tøflene ble utslitt og måtte kastes, men jeg røyker jo fremdeles da :/

 22. Ha ha… Artig… 😀

  Hm… Eg har på meg ei grå joggebukse-/koseaktig sak. Kvite, deilige, mjuke fleecestrømper. Mørkeblå t-skjorte med lang, tynn tunika-aktig & svart ullsak over. Ingen smykker eller øyredobbar. Temmeleg tilbakelent m.a.o.

 23. avatar Luringen

  Og venter på at det blir min bursdag, kunne det jo stått :) Hurra, ja!! Og god bursdagsfeiring i morra..

 24. avatar Luringen

  Hehe, og her er jeg nå tilbake til dag en i forrige innlegg: morgenkåpe, men denne gangen med truse og sokker (de samme som før i kveld!)

  Koselig med noe en bærer med seg, de blir gjerne en del av oss, har et kjede på meg nå som er forholdsvis nytt, men tipper det er et slikt et som vil være der videre…

 25. Rød, kort nattkjole med stropper.

 26. avatar Luringen

  hæhæhæh!! DOKUMENTASJON!!!

 27. har på meg det samme som jeg hadde på jobben i dag.

  Truse og bh, grå penbukse og grå genser -sokkene, 3 gullringer og endelig husket å ta på meg brillene.

  Har nemlig blitt gammel og langsynt :)

 28. Hallo…. Det er en frosk på bildet.. Er nå så frekk at jeg er i ferd med å legge bildet ditt ut på min blogg med ring rundt frosken.. Kan ikke skjønne at du ikke set den jeg altså..

 29. avatar Luringen

  Fleecestrømper, det hørtes da mer enn deilig ut? Det har jeg faktisk aldri sett (lagt merke til heter det nok, når vi nå snakker om hva Luringen får med seg)… Er de å få kjøpt overalt?

 30. Blå T-skjorte (Jogra) Hvit truse (Ica) Svart stillongs (Ica) Grønne raggsokker (Hjemmestrikka) Grønne pulsvanter (Hjemmestrikka)

 31. avatar Luringen

  Åha! Litt snazen?!

 32. avatar Luringen

  Å du og du, hadde du nå bare stoppa etter trusa og bh’n. Da hadde jeg jo visst hva du jobba med…!!

  Hæhæ!!

  Hadde du blitt gammel og trangsynt sa du?!

 33. avatar Luringen

  Påan igjen, nei hipors, det du ser er ingen tegning, det er en film. En video. Av en artist. Som synger. Og det er en dame der til pynt. Og slikt. Må gjerne trykke på pila, så ser du hva som skjer. Men den handler HELT SIKKERT IKKE OM FROSKER!!!!!!

 34. ooops.. nå ble jeg litt flau samtidig som jeg ler så jeg griner og slipper opp for pust..

 35. men dama har jo grønne klær på seg da…

 36. avatar Luringen

  Hørtes godt og varmt ut :)

 37. avatar Luringen

  Ja, der var’n ja! (kommentaren altså!)

 38. avatar Luringen

  Ja, det skal du ha!

 39. Over til lørdag!

 40. jeg har ingenting på meg jeg ;O

 41. avatar Luringen

  Oi, har du det ekstra godt og varmt, eller er du mer hva jeg kaller en norsk viking?!

 42. Stor sort burka med glipp til å se ut så jeg får blogget. Hysj, jeg må slutte, Mullaen kommer.

 43. avatar Luringen

  Hehe!

  Er det Krekar som brekar?!

 44. Dette må bli mellom oss. Jeg ville så gjerne være med på en norsk gjettekonkurranse.

 45. Her har man beige linbukse, Peak langermet genser i rød og oransje, og en tykk ullgenser med saueskinnskrage. Briller, giftering og diamantring.
  Sorte sko, skal snart skifte ut skoene med raggsokker og tøfler.
  Varmepumpa går for fullt, så kanskje man kan ta av den tykke ullgenseren snart…

 46. avatar Luringen

  Vær du trygg – denne bloggen er tyst som i graven.

 47. Fant ikke verken bunad, kofte eller brudekjolen i farta så jeg fikk ikke pynta meg til lørdagens rapport, så da sitter jeg her i lyseblått ulvang superundertøy fra topp til tå, lyseblå ullsokker og tro det eller ei, lyseblått undertøy.. ingen juveler, bare en ordinær hårspenne for å få panneluggen ut av øynene, og et rosa hårstrikk for å få håret bort fra ansiktet…

 48. avatar Luringen

  det er med andre ord ikke spesielt varmt hos deg nå, eller i alle fall før varmepumpa dro i gang?!

 49. avatar Luringen

  faen, har u ikkje pønta dæ?? Nei, nå står ikke verla til påske…

  Lille frøken lyseblå :)

 50. Svart fra innerst til ytterst….

 51. Lørdag…

  Grønn kosedress og altfor store ullsokker :)

 52. Kun morgenkåpe, nettopp steget opp av badekaret. Tyrkisk dampende varmt:)

 53. Jeg er så glad du spør i dag også luringen.
  For i dag (hold deg fast)
  har jeg på meg lekkert undertøy og over det, en lys rosa, gjennomsiktig neglisje, og på føttene høyhælte rosa tøfler med åpen tå og en liten dusk oppå.

  Ka gir du meg?

 54. Jeg ser de andre skriver hva de har under joggebuksene. Lurer å om jeg tør å skrive hva jeg har under burkaen? Hm..

 55. avatar Luringen

  Gjennomført altså!

 56. avatar Luringen

  hehe, jeg har ennå ikke rukket i dusjen :) Dubba akkurat av en luten tur på sofaen, men nå er det ikke lenge før.men noe tyrkisk bad blir det nok ike :( Heldig du!

 57. avatar Luringen

  Å skjønne du, og intet under??!

 58. avatar Luringen

  Glad jeg spurte, men:

  Hey,hey, hey!! Hvem får glede av dette sexy outfit?!!

  Og høyhælte TØFLER???

 59. Som vanlig: sorte sokker, sort bukse, sort t-skjorte…og…sort boxer! Du burde vurdere bilder av deg selv, iallefall delvis…

 60. Har tatt på meg skjørt til ære for Luringen i dag..

  Grå strømpebukse, grått kort skjørt, rosa topp, og noe under skjørt og topp.. Vurderer å bytte ut huskyen på beina med ullsokker, men bikkja varmer litt mer enn sokkene..

 61. #29,5
  Der er problemet….ingen ser meg enten jeg pynter meg eller ei….
  Høyhælte tøfler med dusk er et must når man pønter seg….

 62. avatar Luringen

  Ja… nå har du fått tenke lit… tør du?!

 63. avatar Luringen

  hehe, bilder av meg selv, delvis… påkledd??!

 64. Kattekvinne-kostymet mitt såklart.

 65. Rød varm Nike Collegegenser, svart kosebukse, gule nedrulla sokker. + svart jentebokser, og rosa bh.

 66. avatar Luringen

  For meg??? Vifter rødmen av kinnene med hendene. Wow! Men en slik husky til å varme føttene tror jeg jeg nesten kunne ønske meg til jul :)

 67. ja…
  jeg har på meg svart strømpebukse, hvite knestrømper, rosarutete miniskjørt, hettegenser med buttons og slips med striper. under har jeg en t-skjorte med krage (hvit) og en v-halset vest (sort)
  håret løst og rosa undertøy…

  om en liten stund skal jeg i bursdagselskap. jeg har baket en stor muffins (amerikanskform) med sjokolade og daim med et rosa bursdagslys pakket i en sort eske med rosa roseblad. en bukett med rosa roser med masse lilla og rosa origamifugler.. og hvit cellofan :)

  jeg liker søndager!

 68. Ja.. føler jo ikke at jeg kan sitte som en slask å oppgi hva jeg har på meg, derfor måtte jeg velge antrekk med omhu i dag, etter å ha skifta fra superundertøy og turklær etter å ha vært ute m Una i noen timer..

 69. avatar Luringen

  Du får i det minste dokumentere det, til bedre tider?!

 70. avatar Luringen

  ja selvfølgelig, hva annet kunne en hatt på seg en søndag?!

 71. avatar Luringen

  Mmm, hørtes komfortabelt ut!

 72. avatar Luringen

  Oi, det var litt av en gave, håper mottakeren ble glad :)

  Ja, søndager er fine dager. Stille og rolige…

 73. avatar Luringen

  Å, så du har juksa lutte granne?!

 74. Hmm, skal vi se – akkurat in this moment;

  Sort undertøy, sorte strømper til knærne, mørk gråsort jeans med lilla effekter på lommene, lille høyhalset genser med slik rulle hals, et langt smykke som henger utenpå i blankt glass m mere, armbåndet på venstre hånd i sølv – som alltid er på!

  Ja også har jeg grå tøfler 😉

 75. juksa og juksa.. jeg har skrevet det jeg har på meg.. men kunne jo ikke komme trekkende med en sliten joggebukse og fleecegenser i dag når jeg trossalt skulle være med i en spørreundersøkelse. Jeg tar da noe seriøst her i verden..

  og nå har jeg forresten skifta over til min tidligere omtalte snoopy pysj..

  Natta..

  (jeg kommer til å ha mareritt om at det ikke er noen luringblogg imorgen når jeg logger på… )

 76. I dag sitter jeg i jeans og limegrønn t-skjorte, mørkeblå adidassokker og sort undertøy…

 77. avatar Luringen

  Stilig – og det toppet seg med de flotte tøflene!

 78. avatar Luringen

  Nei, tross alt – du vet å gjøre det med stil, du hipors!

 79. avatar Luringen

  Akkurat nå sitter jeg med et pledd godt rundt meg, svak feber, ildrød nese med et papir i venstrehanda i tilfelle jeg nyser.

  Og gjett hvem som har hudpleietime i morra??

 80. Åh.. hudpleietime.. det ønsker jeg meg og.. Føler meg passe tørr og vinterbleik for tiden..

  God bedring, du kunne godt fått lånt huskyen til å varme beina.. 😉

 81. avatar Luringen

  Nå sitter jeg her, litt rødmusset, men nyrenset, massert og vokset!

  Er faktisk litt bedre allerede, hatt fri i dag, så jeg lå lenge og sov i dag – reine lørdagen!

 82. Lurer du i dag og??

  undertøy, kosebukse, t-skjorte og høyhalsa ullgenser.. og jeg fryser snart ihjel.. kan ikke huske det var så kaldt i alaska engang..

 83. avatar Luringen

  Kanskje du var mer forberedt på kulda der? Å fryse er noe av det verste som fins, jeg sender deg noen varme stråler ———–>

 84. vet ikke om jeg kan skrive at jeg akkurat nå sitter i kun undertøyet og blogger.. endatil med trusa på vrange.. (oooops)

 85. avatar Luringen

  Jeg vet ikke om du kan, men jeg ser at du gjør :)

  Men trusa på vranga?????!

 86. Hysj da.. du trenger liksom ikke å rope det ut på bloggen da.. Det gikk litt fort da jeg skulle kle på meg etter å ha dusja skjønner du..

 87. avatar Luringen

  Ja DET skjønner jeg, at det må ha gått fort, altså!

 88. alle som sitter med lyse jeans…
  opp med lanken !

  dere er mest sexy…. :)

 89. avatar Luringen

  Shit i dag er den mellomblå – løper ut og skifter!

 90. mellomblå er greit !!!!

 91. lyse blå……

  mellom blå….

 92. avatar Luringen

  Bra!

 93. avatar Luringen

  Mørkeblå? hehe :)

 94. nei…. :))

 95. avatar Luringen

  Neivel da!

 96. luringen :)

  det var en tid her at nyhetsbildet var opptatt av en del voldtekter…
  og mange gikk ut og påpekte at jentene selv hadde en del av skylden i og med måten de kledde seg på…

  jeg var helt uenig –

  og skrev noen linjer

  http://www.vgb.no/180

 97. avatar Luringen

  Veldig fint!

 98. Jeg tar det tilbake og sier:

  Fine linjer. Omtrent som i ansiktet mitt.

 99. I dag har jeg skfta mange ganger.. Først hadde jeg på meg en beige cargobukse og en beige/brun høyhalsa ullgenser, blå sokker og hvitt undertøy..

  Tid for trening så jeg skifta til ulvang superundertøy, turbukse, scooterbukse, scooterjakke, tykk lue,ullsokker, scootersko og votter..

  så kom jeg hjem igjen, hoppa i dusjen så nå sitter jeg i en hvit kosebukse med “nanook” trykk på (nanook er idrettslaget til universitetet i Fairbanks)og en rosa t-skjorte med UAF trykk på.. litt alaska i klesveien i kveld..

  men du da luringen?? hva hadde du på deg i går, og hva har du på deg i dag???

 100. #50

  det visste vi allerede :)

 101. avatar Luringen

  Næsj, bare suggel, MEN i dag har jeg vært hos frisøren, farga håret mørkt brunt igjen, med karamellfargede striper :)

  Skvetter noe jævlig hver gang jeg går forbi speilet 😀

 102. avatar Luringen

  uff, som jeg babler :)

 103. Jeg var hos frisøren og klipte meg på torsdagen.. fikk pannelugg og ganske mye kortere hår enn jeg hadde, så nå føler jeg at jeg ser ut som en fjortis.. og jeg som skulle spare til laaangt hår og farge det rosa og lilla…

 104. avatar Luringen

  hey, litt snasne på håret begge to nå dah!

  langt hår kan du vel få når du er førti?!

Leave a Reply