Hei, her er jeg!

Aner ikke hvorfor, men etter fem og et halvt år så synes jeg plutselig at det er helt greit å komme ut av skapet. Så her er jeg:

Fortsatt god lørdagsveld – vi skrives 😉

2
 
 
 
 
avatar

About Luringen

Østlandsjente med to tenåringsdøtre og et hjem fylt med glede, marsvin og ikke minst hybelkaniner. Blogger humoristisk om alle episoder som rammer ei rimelig distrè dame...
Humor

42 comments


 1. Hei hei! Artig å se hvem du er., luring:)

 2. avatar Halvor

  Flott var du! :)

  Det artigste er at det var bortimot slik jeg så deg for meg.

  -Halvor

 3. Heisann Luringen, der var du :) En like nydelig jente akkurat som den jenta som skriver nydelige innlegg :)

  En god klem fra meg :)

 4. Hei Luringen. Ser jo med en gang at du er myyyyyyye yngre enn meg. Men ser også at du er ei koselig og flott dame. (Selv om jeg egentlig har skjønt det før altså)
  :-)
  Ha en fin lørdagskveld og helg.
  Hilsen Tamina

  • Det er ikke sånn riktig godt for meg å få sammenlignet, vel har du pene ben, men…! hehe!

   Joda, er da vel stort sett snill og god som dagen er lang, selv om jeg vel liker å gjøre noen rampestreker innimellom 😉 Jeg kjenner dette er litt skummelt også, har jo skrevet mye opp igjennom årene, og lurer jo litt da, på om alt tåler dagens lys?! Men lar det stå til :)

   Klem Luringen

 5. 😆 Jeg ser ditt rop om hjelp inne hos arcticgirl :)

  Rezise avataren din saa den blir 40×40 pixler, og dersom det blir vanskelig saa send bildet til meg saa kan jeg godt gjoere det for deg :)

 6. Hei. Luringen :)
  Så koselig å se deg,
  Skikkelig flott bilde av deg.
  Klemm. :)

 7. Næmen, er det sånn du ser ut. Der lurte du meg for jeg trodde du var helt mørk.
  Aner ikke hvorfor. Flott er du! :-)

  • Det er nok ikke så rart, for det bildet jeg brukte som avatar, var jo av meg med mørkt hår. Har nok prøvd det meste – som de fleste andre damer?!

   Rart hvordan vi skaper oss bilder av folk, forresten 😉 Ha en fortsatt fin lørdagskveld :)

 8. Blond ja. Mhm. Tenkte det nok.

  Nå er det snart vinter igjen. Bare sånn at du husker å legge om til vinterdekk.

  • Alt kan kjøpes for penger vettu adolphen 😛 Her er det hår etter humør, akkurat nå er det blond.

   Og jeg har allerede hatt en kjøretur ned fra fjellet. Forrige helg. Uten vinterhjul. Fin bil ennå. Men nå er piggene på. Noe må jo eksmenn tross alt brukes til 😉

 9. Hei på deg, tøffingen!
  Jeg er fremdeles feig, og tviholder på liksom- avataren, jeg. 😉

  • Skjønner deg godt, har tross alt tviholdt på min likesålenge :)

   Men bråbestemte meg bare i kveld. Aner ikke hvorfor, og tror jeg vil angre litt. Ikke det at en er helt anonym, for det er man ikke, jeg var det i alle fall ikke. Men en kan koste på seg endel ærligheter, som jeg er noe usikker på om jeg klarer fortsette med? Hm… det har vært mitt fristed så lenge.

 10. Ærligheter tror jeg nok du kan fortsette med. Jeg legger iallefall ikke ut alle mine innerste hemmeligheter her, så for den del hadde det nok vært greit å “legge meg ut”. Men det butter imot enda, for dette er mitt fristed hvor ingen av mine bekjente, familie eller venner vet at jeg ferdes. :-)
  Slik sett er jeg en luring, jeg også 😉

  • Nei, ikke de innerste, selvfølgelig. Men mye annet allikevel. Men mest dette fristedet… Ikke aner jeg om det er noen jeg kjenner her (som jeg ikke visste om). Men vil uansett ikke kjøre med navn. Dere får se meg, det får holde, hehe.

   Luringen ja 😉 Vi har alle en liten luring i oss, tror nå jeg 😉

 11. Man puster liksom litt lettere, når man trer ut av skapet .. Velkommen ut i “friheten” 😉

 12. Hyggelig med et ansikt! Og vet du, jeg synes faktisk det var en viss likhet med avataren 😀 Og du skal puste rolig. Jeg har kjørt med eget bilde i 6 år og lever fortsatt. Altså ingen direkte livsfare ved åp avvike fra anonymitetens skygge.

 13. Det var på sin plass :-) velkommen ut 😉

 14. Velkommen ut i det fri :-)
  Jeg valgte å ha bilde og greier fra første stund her, har jo mange som venner på FB også :-) Så nå er jeg bare meg sjøl overalt der jeg er på nettet :-)

 15. hei der…

  er det ikke slik Luringer skal se ut ?? :)

 16. Det var det jeg visste. Blond og lur og ellers søt og pen på alle måter :-)

  Jeg visste det, så! 😉

 17. For ei som alltid har hatt trynet på skjermen, kan man kanskje tro jeg ikke skjønner at det koster å endelig legge ut hvem man faktisk er med bilde og full pakke sånn sett 😀 men jeg skjønner og jeg er glad du er der – så jeg kan bli kjent med den lureste luringen!

 18. Så kjekt å se deg :)

Leave a Reply