Luringen drikker pilsner på en torsdag

Luringen er brun. Hun drikker helst Bayer. Newcastle brown ale, godt juleøl og så videre. Det hender seg kjæresten kommer med en Bud. Luringen syns det er noe skvip. Men drikker.

I kjøleskapet ligger det igjen en pilsner fra Luringens førtiårsfeiring. Eller feiret på Lurings vis siste helg som trettiniåtalt. Nå. Nok med det. Lå nå igjen ei flaske med skvip. Slikt Luringer drikker på byen når det ikke er så farlig, når smaksløkene er døyvet ned med annet ræl. Ringnes.

Luringen jekker opp flaska med en god gammeldags opptrekker. Tar med seg flaska ut i stua. Setter seg ned og tar en støyt.

Pføy! Første slurk gir direkte assosiasjoner til ungdomsskole og smugdrekking av øl vi hadde tuska til oss på ulovlig vis! Vi drakk jo ikke fordi det var godt. Men fordi det gjorde godt. Eller for Luringen så gjorde det meg i det minste tøff.

Tredje slurken. Hæler’e vel. Alternativet er to bokser Bud Luringen kjøpte et mørkt øyeblikk hun var lys i sinnet og tenkte mer på han enn henne.

Jepp jepp. Så satt vi her da. Med en vond øl, tom stue og tv’n av. Ska’re først værra gæli, ska’re værra gæli.

2
 
 
 
 
avatar

About Luringen

Østlandsjente med to tenåringsdøtre og et hjem fylt med glede, marsvin og ikke minst hybelkaniner. Blogger humoristisk om alle episoder som rammer ei rimelig distrè dame...
Humor , ,

15 comments


 1. avatar eMTe

  Eit morsomt skråblikk og tilbakeblikk :)
  Straumlaus i tillegg ?

 2. Jaja, du har’avell tak over hue, det er jo alltids noe 😉

 3. Hoho, skål! Jeg har en juleøl, eller hadde. Bare fordi. Om jeg trenger en grunn så sludder det ute, det er mørkt, kaldt – og jeg må lage lutefisk i morgen.

  Og jeg er ganske mørk. Ikke Bayersk, men pilsner… Næææh.

 4. hehehe..

  1

 5. “The best beer in the world is the one you’re holding on to” :-)
  Mine ord til en stor Texasdriller som klagde på ølet jeg serverte han “in the middle of fucking nowhere” i Sahara 😉

  1

 6. stakkars deg… selv er jeg av pils-typen ….

Leave a Reply