Og nå som jeg skulle legge meg..!

Rart med det. Jeg la meg halv elleve. Skulle lese litt. Og etter det må man jo sjekke nettet, lese siste nyheter og sjekke Mail. Ja, og så Instagram. Snap. På do. Mye kan ha skjedd. Så på’n igjen. Så kom jeg på at jeg snart blir utfordra i å lese et dikt eller lignende. Kom på et egetdiktet. På bloggen. Hjelpes! Passord??? Og så hjelpes!! Jeg er inne. Men må sove.

Har det godt. Skal lete i morgen. Hei til alle.

4
 
 
 
 
avatar

About Luringen

Østlandsjente med to tenåringsdøtre og et hjem fylt med glede, marsvin og ikke minst hybelkaniner. Blogger humoristisk om alle episoder som rammer ei rimelig distrè dame...
blogg, luringen

2 comments


  1. Godt å se flere tilbake her inne :) Ikke forsvinn igjen, poesi eller ikke!

    1

  2. Vi venter fremdeles, ikke sant, .. Effy?

Leave a Reply